Onze Visie

Wij vinden het erg belangrijk dat de zorgvragers graag op de boerderij zijn en zich daar prettig voelen. Ons doel is: “Laten we van iedere dag een mooie dag maken”.

Voor wie?

De zorgboerderij is volledig zelfstandig, maar we zijn wel aangesloten bij verschillende instanties en hebben een breed netwerk waar we nauw mee samenwerken. Mensen die over een PGB beschikken kunnen ook rechtstreeks bij ons terecht.

Vrijwel iedereen met een zorgvraag kan bij de Mare terecht voor dagbesteding en/of wonen. Zo komen er mensen werken met een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, autisme, psychische aandoening, burn-out, of om te re-integreren bij de Mare. Daarnaast is er ook ruimte voor mensen met en lichamelijke beperking en jeugd. We bieden zeven dagen per week dagopvang met beschermd wonen.

Door wie?

De begeleiding bestaat uit de familie Houwing-Leerink en een grote groep enthousiaste beroepskrachten en vrijwilligers. Daarnaast hebben we ieder jaar weer een aantal nieuwe stagiaires.

Waar?

De Mare heeft twee locaties; de boerderij in Westervelde waar zowel dagbesteding als beschermd wonen wordt aangeboden. En Klein Soestdijk in Veenhuizen waar mensen beschermd kunnen wonen.