We hebben Wostok in huis!
En nu moet ik leren om limonade te verkopen…
Deze week ben ik op pad geweest en er zijn vijf bedrijven die het gaan proberen te verkopen:
Nieuw Norgerhout, Het bewegingscentrum Norg, de Brinkhof in Norg, cafe Hingstman in Zeijen en Maallust in Veenhuizen. Ik ben benieuwd!

Het is spannend voor mij om deze stappen te ondernemen, ik ben (nog) geen limonade- verkoper. Ik vind het ook spannend om het verhaal van mijn droom te vertellen, je weet maar nooit hoe dat ontvangen wordt… Maar ja, ik probeer het toch maar, ik geloof er zelf in dat je je dromen waar moet maken en moet dan ook wel weer om mezelf lachen als ik met een doos met flesjes limonade in de auto zit, wie had dat gedacht?
In ieder geval werd ik overal zeer hartelijk ontvangen, dus dat viel weer ontzettend mee.

Margreet