Ja ja, Vandaag (vrijdag 30 September) was het zover… De Mare bestaat 12,5 jaar! Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan was er uiteraard een feestje georganiseerd. Nou ja, feestje… We konden het met gemak een groot feest noemen. Iedereen wie in deze 12,5 jaar ook maar iets met de Mare te maken gehad heeft, of nog steeds heeft, was uitgenodigd. Er waren er ongeveer totaal zo`n 350 mailtjes uitgestuurd met uitnodigingen!!

Na toch een dikke week met voorbereidingen treffen, was het dan toch gelukt om alles `feestklaar` te krijgen. Podium voor de optredens van band `Fuladja`, Zangeres Roelie en Henk Applepie, biertap, tafels, bordjes, bestek, partytenten, sierverlichting, ballonen, teveel om op te noemen.

Terwijl de gasten langzaam omstreeks 20.00 uur binnenliepen en zich bezig hielden met een borrel en een hapje, opende zorgboerin Margreet de avond met een speech. Hierna nam Fusion-Latin-Jazz band `Fuladja` het woord over. Dit werd afwisselend overgenomen door zangeres Roelie met haar Nederlandstalige repertoire. Helaas kon Henk Applepie met zijn tijdsloze popsongs niet van de partij zijn vanwege een gevatte griep.

Al met al was het een geslaagde avond geworden, met een goede sfeer. Nogmaals willen wij via deze weg iedereen bedanken die dit feest mogelijk hebben gemaakt. Op naar de volgende 12,5 jaar!!